Home   neraboti.com     "Валикомерс" - Информационен портал

Излекувай душата си!
Орлин Баев - Хипноза и Невро Лингвистично Програмиране

Рак на белия дроб - уроци, изводи, излекуване и дългосрочно оцеляване

Когнитивно поведенческа психотерапия

Библиотерапия

Добрият психотерапевт

Йога нидра и използването на биологична обратна връзка ( Биофийдбек )

Орлин Баев - http://orlin.bravehost.com/
Лични страници - http://orlinbaev.blogspot.com/


Хипноза, НЛП, Медитация и Осъзнато сънуване
.
Група - Master Mind - Ефективна Комуникация - водещ Орлин Баев

.
Всяка с ряда, от 19-21ч.,
ул. Коломан 1, комплекс "Славия", под хотел "Шампион", административна сграда на комплекс "Славия", ет.2, кабинет 302
 
 Хипнотични алгоритми на самоувереността

Приложените в текста по-долу хипнотични сесии са фокусирани в разгръщането на автентичната ти самоувереност. Забележи, не толкова или поне не само създаване или изграждане на такава, колкото осъзнаване на вече наличната самоувереност, идваща от дълбините ти!

 Йога на съня (хипнотични сесии). Правени са спонтанно, интуитивно и на мига, според темата и нуждите на присъстващите в залата. В сесиите са вложени похвати от хипнотерапията, невро лингвистичното програмиране, медитативните и съзерцателни школи от изтока, както и опита и самата личност на водещия. Могат да бъдат добро помощно средство в пътя на личностовото развитие и самопознание, както и чудесно допълнение при терапията на тревожни р-ва, водена от психотерапевт. Слушат се удобно легнал или седнал, в състояние на релаксация, хипнотичен и медитативен транс. Редовната практика на йога на съня води до съзнателно привеждане на мозъчните вълни до алфа, тета и делта, при фокусирана будна съзнателност, което позволява дълбинна работа по препрограмиране на паметови следи, целеполагане, трансформация на тревожност в мотивирана смелост, развиване на вибрантна жизнеутвърждаваща радост и спокойствие и качествено цялостно разширяване на себепознанието.
Ползването им по време на шофиране, работа с машини, както и от хора с психотична симпоматика е забранено.
     
  Първа страница сесии ЙОГА НИДРА 2  
  Страница; 1. 2. 3. следваща >>>
     
Дата Сесия Архив за изтегляне Кратко описание на сесия
01.07.2017
Йога нидра 60.mp3 yoga nidra 60.rar
  Хипноза и НЛП 60: Тиха молитва (22 мин.)
Сърдечна молитва, прерастваща в тиха, молитвена сърдечност: исихия/ зен.
01.07.2017
Йога нидра 61.mp3 yoga nidra 61.rar
  Хипноза и НЛП 61: Доверие в процеса (25 мин.)
Смирено, любящо доверие, разтапящо маладаптивните характерови съдържания в характеродинамиката - разтваряне на перфекционизма. Превръщане на мазохизма в себезаявяване. Протичане на любовта, изпълващо оралната празнина до пълен с доверие вътрешен център; Реструктурираща когнитивни динамики молитва; Техника на замаха - психодуховна присадка; Благодарност към симптомите, водещи към смела промяна; Фино доверие в Себе си, Живота, Божественото в хората; Естествено себезаявяване; Живот от сърце.
16.07.2017
Йога нидра 62.mp3 yoga nidra 62.rar
  Хипноза и НЛП 62: Танцът на Духа (29 мин.)
Танцът на Духа; Работа с вътрешното дете; Интуитивна, Милтън Ериксън-ова лингвистика, водеща към вдъхновен живот, от сърце и душа.
16.07.2017
Йога нидра 63.mp3 yoga nidra 63.rar
  Хипноза и НЛП 63: Доверие в посоката (29 мин.)
Доверие в посоката на симптомите, водещи към характерова хармонизация; Милтън Ериксон-ова лингвистика; насочена към учене на вложените в преживяванията ти уроци, в любовта; Естествена хармония; Езиковите модели на силата ти; Спонтанна радост и смисъл в ежедневието.
23.07.2017
Йога нидра 64.mp3 yoga nidra 64.rar
  Хипноза и НЛП 64: Агора страхотна смелост (24 мин.)
Работа с агорафобичните страхове - самотна изоставеност, далеч, тясно, липса на изход; Трудността на тревожното състояние като шанс за характерова синхронизация; Милтън Ериксън-ово задълбочаване на транса, на състоянието на потенциал; Страхът, който е добре дошъл приятел. Работа с вътрешното дете; Дълбоко сигурен в контекста на външната несигурност; Парадоксално намерение - искам още, харесва ми; Хипнотични метафори, водещи към любящата смелост; Работа с вътрешната енергия; Спокойна смелост в ежедневното себепредизвикване, в живота; Шансът да живееш силно и красиво!.
23.07.2017
Йога нидра 65.mp3 yoga nidra 65.rar
  Хипноза и НЛП 65: Регресия - Прогресия - Сега (42 мин.)
Релаксация на тяло, ум, чувства, усещания; Страхът от загубата на контрола в щастието - заливане с доверието на потенциала; Коанът "Кой съм аз?" - отговор отвъд ума; Откриване на базисното убеждение зад външно напрягащата ситуация - падаща стрела, стълба към подсъзнанието; Следване на енергията на базисното вярване; Регресия през времевата линия - слизане през поредица от аналогични патерни, до най-ранните ситуации, заложили проследяваното убеждение; Сприятеляване между съзнанието и подсъзнанието, между социалната личност и вътрешното дете. Отпускане на изтласкващото, дисоцииращо психично налягане; Промяна на отношението, мъдро извличане на опита, пренареждане на спомена; Място на силата. Дисоцииране и асоцииране. ТЕС и прегръдка. Помощници земни и Небесни. Молитва. Напълване с фината сила и смисъла на вечната ти Душа; Хипнотичен пренос на отношение, опит, мъдрост, енергия и преживявания; Излъчване на промененото и резониращо с Бога състояние в сърцето на Мултивърса - мигновено чувстване и преживяване на отговора; От бягство, към оставане в ситуацията, учене и смел живот; Ангелско говорене и прегръдка на вътрешното дете - заливане на цялата времева линия с новите, ангелски убеждения, акордирани с любовта; Прогресия напред, до края на живота ти, на пълното със спокойна сила, себеотносно вярване. Поглед върху този живот, миг преди смъртта - силен живот; Амплифициране на субмодалностите на адаптивното убеждение в настоящето, Сега - ароматът, вкусът, виделината, музиката, консистенцията на самоувереността, сега и завинаги; Една щипка сърдечна молитва, добавена в ястието на любящо самоуверения ти живот; Потупването по рамото ти от Вселената: "Имаш право да живееш силно и смело, с теб съм!"; Самоуверен, по Бога живот!
09.11.2017
Йога нидра 66.mp3 yoga nidra 66.rar
  Хипноза и НЛП 66: Прегръщане на сенките (94 мин.)
Забележка: следвай дихателната практика единствено, ако имаш богат опит с йога пранаяма и интензивни дихателни практики. В противен случай, работи със сесията след 60-тата минута.

Интензивна, предизвикваща дихателна практика, акомпанирана от НЛП водене, фокусирано в експлициране и дезензитизиране на градацията от тревожни наличности и травми: 65 мин.; НЛП технологии - бъдеще, минало, метакогнитивно дисоцииране, място на силата и пренос на състояние на мир и любяща сила; Молитвено преобразуване; Възнамеряване (санкалпа): Ще живея от любов, мъдрост и истина, силно и красиво!; Свободата на творческия живот!
01.02.2018
Йога нидра 67.mp3 yoga nidra 67.rar
  НЛП и Хипноза 67: Режисьор (30 мин.)
Зен, коанично говорене, водещо ума до предела и надхвърлянето му в интуицията на релаксирания транс; НЛП технологии за промяна и преобразуване на страховете в любяща смелост; Трансформираща молитва; Съзнателен сценарист и режисьор на живота си от позицията на безкрая от потенциал;
12.02.2018
Йога нидра 68.mp3 yoga nidra 68.rar
 Хипноза и НЛП 68: Хипноза в съня (36 мин.)
Дълбоко отпускане в будния сън, заспиване без да спиш; Потъване в себедоверието; Сън в съня и сън в съня в съня, в съня...; Океанът от любящ потенциал; Медитативна, простичка промяна на интерпретацията на тревожните, чудни по начало мисли, през разбиране механизма на еволюционно обусловено, защитно обратно пораждане; Обичам се!; Събаряне кулата на перфекционизма; Отдаване на страховете на енергията на любовта; Смел живот!
12.02.2018
Йога нидра 69.mp3 yoga nidra 69.rar
 Хипноза и НЛП 69: Изкуството да обичам (29 мин.)
Водена сесия от работилницата "Изкуството да обичам!", февруари 2018-та, Троян; Съвместно водене с Дора Прангаджийска;

21.02.2018

 

Йога нидра 70.mp3 yoga nidra 70.rar
  Хипноза и НЛП 70: Транс в будния сън (36 мин.)
Психотелесна релаксация в доверието да бъдеш Себе си; Милтън модел, трансово прихващане и потъване в будния сън; Писмо до Сърцето на Вселената; Времева прогресия през НЛП пренос и техника на замаха, учене и извличане потенциалите на страха, до силата на спокойното себедоверие; Транс в съня и сън в транса; Биоенергийна работа - завъртане енергията на самоувереността; Ароматът на самостойната, идваща отвътре, Божествена любов - благодат; Смирено, любящо приемане - порастване отношението на детето в теб до приемащо трудностите охотно, от позицията на любовта; Хартиеното писмо-ракетка, пристигане в ядрото на Вселената; Смирено-смело обичане, в тишината, която говори с гласа на безмълвието, сега и във всяко сега в живота ти; Живот от позицията на Себе си.
13.03.2018
Йога нидра 71.mp3 yoga nidra 71.rar
  Хипноза и НЛП 71: Страхът - път към Бога (32 мин.)
Двойно интуитивно-спонтанно, импровизирано взаимодопълващо се водене: Орлин Баев и Инес Райчева; Пътеката на страха, водеща към вълшебната страна на смисъла, към Бога; От бягство, към борба, през разумна логика, до смирено, любящо приемане; Сърдечна молитва; Страхът - магистрала към лекуване травмите на вътрешното ти дете; Каквото вътре, такова и отвън - любяща цялостност!
16.03.2018
Йога нидра 72.mp3 yoga nidra 72.rar
  Хипноза и НЛП 72: Здраво очарование (36 мин.)
Двойно, интуитивно-взаимопреливащо се водене: Орлин Баев и Инес Райчева; Неувереното инфлиране на балона на идеализираното, невротично очарование; Прихващане на невротичния его ум от безкрая на Човека; Между тази и другата мисъл - мелодията на Живота; Книгата на живата природа и нейната жива молитва; Сливане с живата природа на Бога - Господи помилуй, Слава тебе Боже - животът като постоянна, тиха сърдечна молитва; Благодаря на тласкащия, водещ ме към разширение на съзнанието, импулс на страха ми; Здравото очарование на зрялата обич; Смислен живот!
03.05.2018
Йога нидра 73.mp3 yoga nidra 73.rar
  Хипноза и НЛП 73: Благославяне (30 мин.)
9 мин. дълбоко дишане; Влизащо в съня, притихнало дишане - кайваля пранаяма; Детенцето в теб, което иска гушкане; Танцът на блаженството в полето на щастието; Жива молитва, водеща към Богочовека, към Теб; Незнайна мъдрост, неконтролирано себввладеене, силна слабост, тихото говорене на любовта; Любящият транс - навътре в ресурса за промяна; Симптомите като вълшебна пътека, водеща към прегръщане на добрия посланик на страха - естествено трансформиране; Благославяне на планетата и чувстващите същества; Акордиране с великото дърво на Живота; Живот по любовта.
03.05.2018
Йога нидра 74.mp3 yoga nidra 74.rar
  Хипноза и НЛП 74: Всичко е наред (34 мин.)
Пренасяне на плажа на пълното спокойствие - слънчевите лъчи на ресурса ти; Благослов на всички чувстващи същества; Ароматът на щастието; Интернализиране на спокойствието във вътреприсъщо състояние, зад всички житейски пертурбации; Пукане балона на перфекционизма; Все по-дълбоки алфа и тета вълни - разширение на съзнанието; Естествен съзнателен сън, дълбоко в ресурса на трансформация; Молитва и сливане с Ангелочовека - със Себе си; Радостта от малките неща - пренасяне на чудото на любомъдрия смисъл в ежедневието; Плуване във вълшебното море на лечебната трансформация - хормонално и невромедиаторно хармонизиране; Благодарността, дериват на любовта, като състояние на съзнанието; Всичко е наред; Паметта на предците като познавателен ресурс; Ти - делфин, общуващ с безкрая; Притихнало свързване и сливане със Себе си през входно-изходния сигнал на житейската матрица; Хармонизиране с Богочовека, със Себе си - жива молитва; Усмивката и гласът на делфина - визуално-аудиална котва/ обуславяне на любящия смисъл и радост; Обичано-смислен живот.
03.05.2018
Йога нидра 75.mp3 yoga nidra 75.rar
  Хипноза и НЛП 75: Работилница Прошката (31 мин.)
Аудио сесия от работилница Прошката. Водещи: Орлин Баев и Дора Прангаджийска.
03.05.2018
Йога нидра 76.mp3 yoga nidra 76.rar
  Хипноза и НЛП 76: Мога да се справя (40 мин.)
18 мин. преобразуващо бхастрика и биоенергийно/ пълно йогийско дишане; Водната пързалка на потъване в лечебния транс; Релаксация; Опитът на предците - мога да се справя - доверие в живата мъдрост на тялото; Басейнът на подсъзнанието, заливан от лъчите на свръхсъзнанието, през смирението на съзнанието; Естествено, медитативно преобразуване на "чудовищата" на страха до енергийни заряди; Трансформация на тъгата до мъдрост, страха до смелост, гнева до мотивация, вината до здраво себезаявяване; Живата вода на вътрешния ресурс - хормонално и невромедиаторно акордиране; Молитва; Невропластичността на преобразуването с лекота; Естествено, медитативно присъствие - приемане; Силата на смисъла да живееш по Бога.
19.05.2018
Йога нидра 77.mp3 yoga nidra 77.rar
  Хипноза и НЛП 77: Възлюби симптома си (18 мин.)
Релаксирано утилизиране на симптомите - промяна на отношението и следването им, право към страховете, естествено прегърнати от доверието; Да се зарадваш на симптома, насочващ към характерово хармонизиране - с лекота; Автентично, високо самочувствие; Реката на преживяваното от теб състояние, спокойно водеща към океана на дълбоката ти самоувереност; Извличане на позитивните характерови потенциали, благодарение на симптомите и страха зад тях - ти, един щастлив човек; Смислено-радостен живот. ?
19.05.2018
Йога нидра 78.mp3 yoga nidra 78.rar
  Хипноза и НЛП 78: Постъпателно усилие (23 мин.)
Релаксация; Родова памет - осъзнаване и епигенетично преобразуване; Енергийно тяло - осъзнаване; Постъпателна тренировка на навлизане в медитативния потенциал; Притихване на ума в ресурсно състояние; Потъване във вълните на съня - -осъзнато; Творчески живот. ? ?
19.05.2018
Йога нидра 79.mp3 yoga nidra 79.rar
  Хипноза и НЛП 79: Мъж и жена - танц на любовта (32 мин.)
Интуитивна игра на полярностите, отвъд малкия ум; Осъзнато потъване в съня; От противопоставяща битка, към единство; Родителски образи и модели - отношение аз-аз, аз-ти, аз-ние и аз-прание. Основата на Анимуса и Анимата - родителските модели; Извличане на позитивните потенциали от родителските модели - епигенетична трансформация; Мъжествен мъж, привличащ женствена жена; Женствена жена, привличаща мъжествен мъж; Криворазбраната съвременна еманципация...; Изконната мъжественост, изконната женственост - интуитивно акордиране; Прекодиране на паметовите мъжко-женски установки; Възнамеряване (санкалпа): ставам мъжествен мъж/ ставам женствена жена; Моделиране на бъдещето - възнамеряване от духа и душата; Ти, силният мъж, ти, чаровната жена - привличане на качествен(а) партньор(ка); Живо огледало - вход към твоята още по-подобрена версия; Синхрон с Дхарма; Психоемоционална присадка - новите модели, черпещи силата на старите; Качествен живот - сега! ? ?
19.05.2018
Йога нидра 80.mp3 yoga nidra 80.rar
  Хипноза и НЛП 80: Пътечката на ОКР преобразуване (27 мин.)
Достъп до ресурсното пространство; Пътеката на справяне на с ОКР: разбиране, интерпретация --> излагане на тревожните стимули с превенция на отговор --> парадокс с рифрейминг от гротеска, хумор, смирение --> молитва --> хипнотерапия --> mindfulness --> дхяна (зен, исихия, махамудра, випасана...)... ? ?
19.05.2018
Йога нидра 81.mp3 yoga nidra 81.rar
  Хипноза и НЛП 81: Соматопсихично спокойствие (20 мин.)
Благодарене; Умишлено разбъркване и объркване - картина на Пикасо; Експлициране на подсъзнателно потиснатото - шанс за промяна; Диалектиката на любовта; Отношението към адреналиновите базисни вярвания, репрезентирани в телесните усещания - от негативно, към неутрално, до любящо приемащо отношение - психотелеснот; Молитва, водеща към танца на радостния живот; Приемане на прехдността, за да залее вечността вехтите тревожни вярвания; Страхът и тъгата зад дразненето - преобразуване до любяща, смела мъдрост; Кой съм АЗ?; В ядрото на страха от самотно-безлюбна, провалена изоставеност - нищо, водещо към смисъла на всичкото; Хормонално и невромедиаторно хармонизиране чрез любовта - соматопсихично спокойствие и смелост; Ароматът на блаженството; Силен живот!
23.06.2018
Йога нидра 82.mp3 yoga nidra 82.rar
  Хипноза и НЛП 82: Медитативен бебегуш (20 мин.)
Психотелесна релаксация; Процепът между тази и другата мисъл; Ти, любящ родител на тревожно-тъжното, емоционално бебе в теб; Отворено, любящомъдро сърце; Сприятеляване между съзнание и подсъзнание; Отвъд образността - медитативна, автентична прегръдка от тишината на любящия безпредел; Усмивката на безкрая; Този глас, който се свързва с потока на потенциала ти; Ериксонова, хипнотична лингвистика; Брилянтна простота; Самостойността на любовта като стабилен вътрешен център; Авторска позиция в живота ти - Ти, Любовта; Доверие в Себе си, Живота, Бога; Естествен, медитативен ум; Нека моят глас бъде с теб!
19.07.2018
Йога нидра 83.mp3 yoga nidra 83.rar
  Хипноза и НЛП 83: Шунята (22 мин.)
Конструкторът на медитативната, нулева скорост; Медитативен, буден сън; Умственият напрегнат, предъвкващо-невротичен свръхконтрол - осъзнаване и отпускане; Аквапарк - спускане по водната пързалка от съзнание, към подсъзнание; Кайваля, медитативно, фино дишане; Вътрешна увереност при външните несигурности - увереност в неувереността; Майчината прегръдка на отпускащото приемане на страха; Бънджи скок право в страха, доверил се на здравото "въже" на любовта; Изчезването на страха - смирена, спокойна сила в тихото пространство на виделината; Медитиране върху липсата на същност (анатман), празнотата (шунята) и преходността (анитя) на страха - стапянето му до фина, ресурсна енергия; No more m-r good guy - здраво, творческо себезаявяване. Здраво, мотивирано надъхване. Здрава агресия. Имам право да обичам Себе си; Огънят на самоувереността; Майчина и бащина любов, доверяващо се приемане и активно себезаявяване - сливане. Духът на воина; Милтън модел, мотивиращо говорене; Медитативеният транс на разстоянието между тази и другата мисъл, Дзогчен/ Махамудра, преобразуващи нужното и проявяващи същностната природа на духа в живота; Силен, смел, красив живот.
19.07.2018
Йога нидра 84.mp3 yoga nidra 84.rar
  Хипноза и НЛП 84: Биохимията на блаженството (33 мин.)
Бхастрика, предизвикващо дишане - динамична медитация (3 мин.); Кайваля, сънно медитативно дишане, релаксация, трансово, ресурсно състояние; Доверие в симптомите, водачи към прегръдката на страха, трансформиращ се до смела сила. Промяна на тревожната биохимия в биохимията на блаженството и смисъла; Да не вярваш в чудеса, защото ги живееш ежемигновено; Милтън Ериксоново говорене, водещо към хармония. Въодушевлено житейско пътешествие; Попътният вятър на живота от душа и сърце - ти, добър моряк; Метафори, разбиващи старите страхови модели и залагащи новите неврални пътечки на самоуверената смелост; Ти - шаманът-вълшебник, творящ живота си; Благодарствена, когнитивно реструктурираща молитва; Единство между свръх и под съзнанието, между горната и долната земя, през смирението на его съзнанието, на средната земя; Да живееш Бога и Бог да живее през теб - в малките, ежедневни дела; Милиардите неврони и милиардите звезди - единството на микро и макро космоса, в чудото на синхрониността да живееш по Бога; Център, сигурност, свързаност с вълшебния свят на безкрая; Живот по Бога.
19.07.2018
Йога нидра 85.mp3 yoga nidra 85.rar
  Хипноза и НЛП 85: Обичащо сърце (24 мин.)
Благословията на симптомите, водещи към силата, извличана от страха; Влюбване в симптомите и страха зад тях; Отпускане с доверие в подсъзнанието и възлюбването му със смирено, любящо приемане; Биохимията на прегръдката на тревожността в невралните вериги вече на смелостта; Стягане и отпускане - 9 пъти телесно, до ментално и емоционално отпускане в доверието на любовта; Спускане на любящата виделина на духа през човешката мандала; Обичащото ти сърце - да живееш Бога, бидейки неотделима част от Бога; Между мислите - нещата каквито са, таковост; Спокойно присъствие на духа, преобразуващ тревожността; Естествена мъдрост - живот по Бога.
19.07.2018
Йога нидра 86.mp3 yoga nidra 86.rar
  Хипноза и НЛП 86: Лиглокифла --> Сърдечномъдра жена (32 мин.)
Предизвикващо страховите програми бхастрика дишане; Хипохондричният страх от болести като символ - връщане в основата на страха, отвъд хипохондриаза изместващото, невротично оттичане; Трансформиращо прегръщане на страха от слабост, загуба на контрола и провал; От кифла-лигла установките, към смело-зряла и мъдро обичаща жена настройките; Смирено приемане на симптомите, водещи право към сприятеляването със силата на страха, превръщана в смелост; Милтън модел прихващане на подсъзнателните програми и преобразуването им; Порастващо съзряване; Разтваряне ради Бога - да бъде волята Ти в живота ми, Господи!
19.07.2018
Йога нидра 87.mp3 yoga nidra 87.rar
  Хипноза и НЛП 87: Живот по Бога (27 мин.)
Релаксация; Потъване в будния сън; Свързваща, сърдечна молитва - разговор с Бога; Прекрасното цвете на медитативното, смирено доверие, прегръщащо тези тревожни програми; Тишината, извличаща горивото на опита, захранващ смисъла - благодарност; Слава Богу за все - и за скорбь и за радость; Равнозначност (equanimity, вирагя); Животът като медитативна практика; Ти - ходещ слънчоглед, взрян в любовта, мъдростта и истината на Бога; Заливане на миналото в паметовите следи със слънчевите лъчи на любовта; Вътрешната Шамбала Калачакра на целостта на духа ти; Радостната пътека на благословените трудности, водещи към целостта - фокус в процеса, във всяка стъпка от пътя; Богинята извътре - вдъхновението на Анима, вечната Душа, Дживатма; Смислен, радостен живот!
19.07.2018
Йога нидра 88.mp3 yoga nidra 88.rar
  Хипноза и НЛП 88: Смеещи се дъгички (16 мин.)
Отпускане в ръцете на Бога - доверие в Себе си; Фино когнитивно реструктуриране от примиренческото "аз съм жертва", в мъдрото смирение; Ти - пламък от огъня на Бога; Дерето на маладаптивните стари вярвания - издигане до адаптивните сценарии на силата; Милиардите смеещи се дъгички на радостта; Ти - самообладание във вълшебството на живота; Благодарствено учеща се молитва, реструктурираща дезадаптивни наличности; Блажена свързаност; Наблюдение на естествения дъх - смирено фокусиране, разтварящо медитативното пространство на безкрая ти от потенциал; Добро-душна сила във всяка стъпка от живота ти.
26.07.2018
Йога нидра 89.mp3 yoga nidra 89.rar
  Хипноза и НЛП 89: Билкова омая (28 мин.)
Билкова поляна - единство с природата, любящо блаженство; Заливане на житейската ти история с уханното биле - качествено извличане на опита, пренаписване по законите на Духа; Сливане с майката природа и бащата небе; Слава Тебе Боже; Заветът на цветните лъчи на Учителя (Беинса Дуно) - оранжевите лъчи, в Милтън модел - здравето на любящото блаженство; Обайващ аромат - смислено щастие; Омаята на обаяния сън на билковите аромати; Мъдрият оптимизъм на билковият аромат на любовта - в утробата - дълбока, засмяна сигурност - светът е хубаво място, животът е добър; Ароматът на блаженството; Преди зачеването, неродена позиция - ти, непреходна душа - житейски договор за смислен, силен живот; Живот по Бога!
26.07.2018
Йога нидра 90.mp3 yoga nidra 90.rar
  Хипноза и НЛП 90: Разтваряне в шепота на любовта (16 мин.)
Релаксирано отпускане между тази и другата мисъл, между тази и другата клетка - поток от енергия - блаженството да обичаш; Разтваряне в шепота на любовта - екстазът на единството с тази вибрация, провеждаща Бога; Симптомите, водещи право към приемащото прегръщане на малкия, обичан страх; Това нищо, съдържащо всичко - да загубиш себичния контрол, за да намериш божественото самообладание; Заливане на травмите от миналото с любовта - тук и сега; Любов майчина, мека, прегръщаща и любов бащина, себезаявяваща се, поставяща граници - единство; Милтън Ериксонова лингвистика в посока самадхи и бодхичита, себереалзация и любомъдрие; Просто дъхът - кой наблюдава? Вниманието на ума и Ти, отвъд; Благолепно вдъхновение сега - навсякъде по тялото, душата и живота, времевата линия, чак до утробата на мама - дълбока сигурност; Този поток от брилянтна самоувереност - едно с Бога;
24.10.2018
Йога нидра 91.mp3 yoga nidra 91.rar
  Хипноза и НЛП 91: Вибрантна самоувереност в делника (30 мин.)
Бълбукщият вътрешен смях, проникващ през тази все по-дълбока релаксация; Да изчезнеш, за да се намериш; Светлата точица на съзнанието - погалваща разходка; Отвъд църкви и попове - ти, запалена свещ в храма на живота; Смълчаване, водещо към безмълвието на духа ти - божествена самоувереност; Виното на любовта, помитащо всяка излишна преграда; Завихряне на емоциите - опит в промяната на енергията, подлежаща възприятието, управляващо ума, през призмата на Човека; Ти - сценарист и режисьор на вътрешния си филм, синхронично случващ се в социалния ти живот; Естествените долини на грешките и провалите, водещи към все по-високите върхове на успехите в целостта - надрастване. Литване в потенциала, присъствие на духа; Техника на замаха - възнамеряваща решимост; Главината на сърцето - горе и долу в едно; Тази все по-самоуверена версия; Имплозиращо "удряне на дъното" - дисоциация в асоциацията, присъствие на духа в преживяването. Смирена смелост; Израстването на малката тревичка до големия дъб - продлжаващ растеж. Ползването тпровете на тревожността в опита на себеразвитието; Вибрантна самоувереност в делника.
24.10.2018
Йога нидра 92.mp3 yoga nidra 92.rar
  Хипноза и НЛП 92: Вълшебна самоувереност (27 мин.)
Вълшебство (линк към хипнотичния скрипт: http://orlinbaev.blogspot.com/2018/08/blog-post_31.html )
24.10.2018
Йога нидра 93.mp3 yoga nidra 93.rar
  Хипноза и НЛП 93: Знам, че не знам (19 мин.)
Извадки от Кена упанишад, синтезирани в Милтън модел.
Линк към хипнотичния скрипт: http://orlinbaev.blogspot.com/2018/09/blog-post_12.html
24.10.2018
Йога нидра 94.mp3 yoga nidra 94.rar
  Хипноза и НЛП 94: Воля за смисъл (25 мин.)
Любовта, надхвърляща смъртта - любящ живот; Отпускане в доверието в загубата на невротичния контрол, за да се роди самообладанието на духа; Естествена, умствено-сърдечна, жива молитва, преобразуваща тревожността в жива сила; Ти - слънчев извор, провеждащ потока на Бога, на любовта; Следване енергията на повтарящия се патерн в живота ти - базисни вярвания. Проследяване в дългосрочната памет. Пренареждащо преобразуване през времевата ти линия - равняване по хармонията на смисъла; Преобразуване на тъгата в мъдрост, на страха в смелост, на вината в здраво себезаявяване, на гнева в решителна, спокойна мотивация; Божествената игра - виждане на Себе си през себе си; Редът в "хаоса"' - базисно доверие, сигурна привързаност, спокойна воля за смисъл; Житейската диалектика на любовта; Преди смъртта - живях ли от душа? Сега - възнамеряване на живот от дух и сила!
24.10.2018
Йога нидра 95.mp3 yoga nidra 95.rar
  Хипноза и НЛП 95: Дълбока сигурност посред житейската несигурност (14 мин.)
Смирена радост; Заливане на старото с новото - трансформация; Слизане с асансьора на любящия транс - едно издишване, едно ниво навътре в лечебния сън. Слизане на етаж от живота с повторяема ситуация - преработка в конструктора на духа ти; Дивидентите на опита, наливан в сърдечната чаша на вечността ти; Дълбока сигурност посред житейската несигурност; Живот по Бога!
24.10.2018
Йога нидра 96.mp3 yoga nidra 96.rar
  Хипноза и НЛП 96: Стъпки в справянето с ОКР (22 мин.)
Директивна хипнотерапия, водеща в пътя на трансформация на обсесивно компулсивното раззтройство в сърдечна мъдрост!
03.11.2018
Йога нидра 97.mp3 yoga nidra 97.rar
  Хипноза и НЛП 97:От агорафобия към силно-сърдечен живот (22 мин.)
Напрягане и отпускане, до все по-пълно отпускане; Молитвено слизане до подсъзнанието - прегръщане вътрешното дете на страха; Преминаване ръба между съзнание и подсъзнание и пресичане на външните агорафобични граници; От страх от страха, до смирено, любящо прегръщане; Имплозивен скок в центъра на страха, с медитативно приемане - пренос в поведенческо себепредизвикване; Промяна на вътрешния филм; Молитвено преобразуване на хипохондричната тревожност; Смирено, обичащо издържане и преобразуване на треперенето; Приказка за дъба на силата и вълшебника; От агорафобия, към силно-сърдечен живот!
03.11.2018
Йога нидра 98.mp3 yoga nidra 98.rar
  Хипноза и НЛП 98: Трансформация на характеровите страхове (25 мин.)
От орална празнина, към емпатийна съпричастност; Отпускане в дълбокото присъствие на любовта, даваща смисъла; Характерови слоеве - трансформация; Завъртане на емоциите във вътрешната енергия; Потъване в съня на доверието; Ти - майка и баща на самия себе си, прегръщащ и преобразуващ страховете на подсъзнателното бебе в себе си; Жива молитва; Естествената йога на любовта, която те лекува; Чаровна харизма в живота ти.
03.11.2018
Йога нидра 99.mp3 yoga nidra 99.rar
  Хипноза и НЛП 99: Спокойна сигурност (33 мин.)
Комбинация от дълбоко дишане и спускане в подсъзнанието; Естествена релаксация; Характерово преобразуване; Обичам се!; Старата модалност на невротичността, преливана в новата модалност на любящата смелост; Към подсъзнанието - с любовта на свръхсъзнанието; Житейска история - заливаща промяна на отношението, извличаща мъдростта на опита; Родителски образи - промяна; Ароматът на щастието - енергията на спокойната, релаксирана сигурност; Целева промяна: обичам се, вярвам си, приемам се - живот по Бога.
03.11.2018
Йога нидра 100.mp3 yoga nidra 100.rar
  Хипноза и НЛП 100: Естествена Йога (39 мин.)
Релаксация; Мандалата на вътрешния человек. Ти като свещен, вътрешен огън - бодхисатва; Благуване; Оттегляне; Смълчаване; Безмълвие; Виделина; Боготишие; Дхарма Йога; Да бъде волята Божия в живота ми - живот по Бога. .
03.11.2018
Йога нидра 101.mp3 yoga nidra 101.rar
  Хипноза и НЛП 101: Авторска позиция (26 мин.)
Авторска позиция в живота ми: хипнотичен скрипт
03.11.2018
Йога нидра 102.mp3 yoga nidra 102.rar
  Хипноза и НЛП 102: Досещане за величие (22 мин.)
Досещане за величие: хипнотичен скрипт
03.11.2018
Йога нидра 103.mp3 yoga nidra 103.rar
  Хипноза и НЛП 103: Свободата, която те жадува (13 мин.)
Свободата, която те жадува: хипнотичен скрипт
01.12.2018
Йога нидра 104.mp3 yoga nidra 104.rar
  Хипноза и НЛП 104: Господнята Молитва (44 мин.)
Господнята молитва:
Отче наш, Иже еси на небесех!
Да святится имя Твое,
да приидет Царствие Твое,
да будет воля Твоя,
яко на небеси и на земли.
Хлеб наш насущный даждь нам днесь;
и остави нам долги наша,
якоже и мы оставляем должником нашим;
и не введи нас во искушение,
но избави нас от лукаваго.
Ибо Твое есть Царство и сила и слава во веки.
Амин
01.12.2018
Йога нидра 105.mp3 yoga nidra 105.rar
  Хипноза и НЛП 105: Сърдечна Исусова Молитва (27 мин.)
Исихия (съзерцателно, медитативно безмълвие); Исусова молитва: Господи, Исусе Христе, сине Божий, помилуй мя!
02.12.2018
Йога нидра 106.mp3 yoga nidra 106.rar
  Хипноза и НЛП 106: Врагът - Гуру (30 мин.)
Молитва
Когато видя същества, лоши по природа, притиснати от голям грях и порок, да се отнасям към тях като към нещо скъпо, сякаш съм открил безценно съкровище!... Когато някой поради завист ме обижда или клевети, да посрещна това със спокойно съчувствие и великодушно да му предложа победата!... Когато онзи, към когото съм се отнасял с голяма надежда, ме нарани много силно, да гледам на него като на върховен Гуру, изпращайки благополучие и щастие на него и всички чувстващи същества!... Част от „Осем строфи за трениране на ума“, Лангри Тхангпа, XI век, Тибет
16.12.2018
Йога нидра 107.mp3 yoga nidra 107.rar
  Хипноза и НЛП 107: Шин, Шин, Киокушин - Първичен дух (30 мин.)
Шин, Шин, Киокушин - Първичен дух: хипнотичен скрипт
16.12.2018
Йога нидра 108.mp3 yoga nidra 108.rar
  Хипноза и НЛП 108: Бог - Дао (33 мин.)
Сесия, ползваща думите на Лао Дзъ от Дао дъ Дзин, синтезирани в Милтън модел.
     

Програми за слушане на MP3 аудио файлова за Wondows XP - само ако имате проблеми със слушането на сесиите
MS Windows Media Player 10 - download - за предпочитане, инсталира се много лесно и работи добре
MS Windows Media Player 11 - download - /проверява за валидност на Windows XP/
WINAMP Media Player 5.621 - download -   инсталация, настройки и работа с програмата    /тук за най-новата версия/
VideoLAN - линк към сайта
Други полезни програми от www.neraboti.com
WinRAR  - download - програма за архивиране и разархивирае на файлове инсталация и инструкции за работа
Audio Recorder Deluxe v2.2 - download
Free Audio Recorder - download

www.neraboti.com - Сервиз за компютри, лаптоп, ноутбук, нетбук, LCD/CRT монитори 
За контакти, забележки и въпроси по сайта -
Валентин Василе Tel.: 02 / 868 71 78 - GSM.: 0898 40 65 57 - Mail: vassilev55@gmail.com