Home   neraboti.com     "Валикомерс" - Информационен портал

Излекувай душата си!
Орлин Баев - Хипноза и Невро Лингвистично Програмиране

Рак на белия дроб - уроци, изводи, излекуване и дългосрочно оцеляване

Когнитивно поведенческа психотерапия

Библиотерапия

Добрият психотерапевт

Йога нидра и използването на биологична обратна връзка ( Биофийдбек )

Орлин Баев - http://orlin.bravehost.com/
Лични страници - http://orlinbaev.blogspot.com/


Хипноза, НЛП, Медитация и Осъзнато сънуване
.
Група - Master Mind - Ефективна Комуникация - водещ Орлин Баев

.
Всяка с ряда, от 19-21ч.,
ул. Коломан 1, комплекс "Славия", под хотел "Шампион", административна сграда на комплекс "Славия", ет.2, кабинет 302
 
 Хипнотични алгоритми на самоувереността

Приложените в текста по-долу хипнотични сесии са фокусирани в разгръщането на автентичната ти самоувереност. Забележи, не толкова или поне не само създаване или изграждане на такава, колкото осъзнаване на вече наличната самоувереност, идваща от дълбините ти!

 Йога на съня (хипнотични сесии). Правени са спонтанно, интуитивно и на мига, според темата и нуждите на присъстващите в залата. В сесиите са вложени похвати от хипнотерапията, невро лингвистичното програмиране, медитативните и съзерцателни школи от изтока, както и опита и самата личност на водещия. Могат да бъдат добро помощно средство в пътя на личностовото развитие и самопознание, както и чудесно допълнение при терапията на тревожни р-ва, водена от психотерапевт. Слушат се удобно легнал или седнал, в състояние на релаксация, хипнотичен и медитативен транс. Редовната практика на йога на съня води до съзнателно привеждане на мозъчните вълни до алфа, тета и делта, при фокусирана будна съзнателност, което позволява дълбинна работа по препрограмиране на паметови следи, целеполагане, трансформация на тревожност в мотивирана смелост, развиване на вибрантна жизнеутвърждаваща радост и спокойствие и качествено цялостно разширяване на себепознанието.
Ползването им по време на шофиране, работа с машини, както и от хора с психотична симпоматика е забранено.
     
  Втора страница сесии ЙОГА НИДРА 2  
<<< предишна Страница; 1. 2. 3. следваща >>>
     
Дата Сесия Архив за изтегляне Кратко описание на сесия
12.03.2017
Йога нидра 30.mp3 yoga nidra 30.rar
 Йога нидра 30: Силен живот (24 мин.)
Ароматът на билки, който води в съня; Разширение на съзнанието до потенциала и подсъзнанието; Превръщане на частиците в енергия и енергията на мислите, чувствата и усещанията в завихрящо потъване по сънната пързалка към подсъзнанието, все по-навътре в съня; Ангелска терапия; Психичните функции на телесните зони, органи и центрове, свързани с мандалата на ценностите, във все по-дълбоката, естествена самоувереност; Имало едно време едно момиченце... - работа с хистеричните вторични печалби. Адаптивни психични и социални модели; Смирение на ума в тихото доверие и приемане на потенциала, прегръщащ страховете - спокойна самоувереност. Прегръдката на Вселената; Приемащо отношение към симптомите, насочващо към уроците по смелост, към които те водят; Преливане импулсите на старите, в новите неврални пътечки, провеждащи любящата, смела реализация на творчеството в живота; Силен живот!
12.03.2017
Йога нидра 31.mp3 yoga nidra 31.rar
 Йога нидра 31: Социална самоувереност (27 мин.)
Завъртане, стапяне и изчезване на мислите, чувствата и напреженията, докато слизаш надолу по тази стълба, все по-дълбоко в съня; Релаксиращо изчезване на тялото - потъване в заспиването: сомнолентност и хипотаксия; Доверие в естественото състояние на все по-дълбоко отпускане в състоянието на самоуверен транс; Ментално енергиен конструктор - дизайн на себе си като човек, който автентично се обича и си вярва; Филмът на страховете - визуално кинестетична дисоциация и преработка. Шутът на маладаптивните стари модели...; Кашлицата на стария модел на палячото - заливане с усмивката на любовта, погалване с ангелските криле на финия заряд от мотивация за промяна; Интуитивна работа със страха - любящо, релаксирано приемане - разтапянето и ползването му като гориво на самоуверената социална комуникация; Осъзнаване разликата между мислите и реалността. Фино когнитивно реструктуриране, до медитативно пропускане на мислите; Направа на собствени аудио и видео записи, като инструмент за себеприемащо себедоверие; Виж самоувереното си аз, чуй самоуверения си глас, почувствай самоуверените си усещания в тази прогресия на бъдещето ти; Наводняване и поведенчески експерименти - преработка на социалния страх до социална самоувереност във все по-близкото ти бъдеще, което твориш сега и във всяко следващо сега; Радостното желание и способност да говориш, да бъдеш чут, видян и вдъхновяващ със самоуверената си харизма; Самоуверена социална комуникация в ежедневието ти!
12.03.2017
Йога нидра 32.mp3 yoga nidra 32.rar
 Йога нидра 32: Кашлящи трудности - да живееш дизайна си и преодоляваш
с любов (29 мин.)

Съдействащо на намерението в гласа ми твое намерение за здраво преодоляване. Доверие в собственото очакване за потъване в хипнотичен транс. Влизане в ролята на човек в транс, водещо до реално потъване в транса. Заучаване и с лекота влизане в ресурсното състояние на транс, свързващо със свръхсъзнателния потенциал и подсъзнателните наличности; Ръце от светлина - погалващо отпускане; Навътре, през слоевете от външно съзнание, към вътрешна реалност; Кашлицата, осветляваща търканията между мъжкото и женското в теб и с външния партньор; Моят глас и твоето намерение за любяща промяна - по пътеката към намиране на Себе си, през посрещането драконите на страховете, до замъка на самоувереното собствено присъствие. Героите и принцесите в теб; Смирена молитва, сливаща с автентичната самоувереност, там където нагонът се слива с любовта; Осъзнаване ключалките и ключовете, през вратите на преходностите, до Себе си; Средоточието на любовта в живота ти - тук, сега, отвъд висше и нисше, отвъд постигане и провал, сега, в този момент, точно сега и тук, във всеки житейски миг; Благославяне на хората, земята, чувстващите същества - провеждане на любовта. Твоят глас - благославящ глас; Ядрото на любовта - отвъд всичко е централността на любовта; Господи, да бъде твоята воля; Телесните съзнателни центрове - синхронизация; Мъжко и женско - отвън и отвътре; Кашлицата на старото - изплуване и виждане на нужното за разрешаване; Преминаване през трудностите с помощта на любовта; Живот от любов!

15.03.2017
Йога нидра 33.mp3 yoga nidra 33.rar
 Йога нидра 33: Лекуване на родова програма и привличане на партньор (42 мин.)
Лекуване на жената и женското в теб. Жена, която живее женствено социално, тъй като анимусът ?, духът ? отвътре е спокоен, мъдър и силен; Лекуване на родовата програма за обида и недоверие към мъжете; Себезаявяване, прошка, промяна. Прости ми, прощавам ти!; Разтваряне на програмата. Пренаписване на родовите и автобиографични спомени - епигенетика на дело; Дълбоко себедоверие. Хармонизация на полярностите - женствена жена отвън, силен дух отвътре; Привличане на мъжествен, силен и успешен мъж в живота ти!
15.03.2017
Йога нидра 34.mp3 yoga nidra 34.rar
 Йога нидра 34: Погледът на шамана (56 мин.)
Двойно водене: Орлин Баев и Стефан Греков; Интензивно дишане (15 мин.) - правенето му е препоръчително единствено при богата практика с йога и психотерапевтични дишания, както и опит в работата по характеровата си хармонизация; Шаманско пътуване в горната и долна земя. Сприятеляване с животното на силата и ангелското присъствие на свръхсъзнанието; Пътуване през шамански тунел до паралелни реалности, минало, бъдеще, пространство на безброй варианти; Лекуване на миналото, силен живот в настоящето, красиво бъдеще; Времева линия, екраните на миналото и бъдещето, преработка и преобразуване; Заявяване и приемане. Приемане и себезаявяване. Детето на любовта и погледът на шамана. Силен, смел, от сърце и душа живот!
30.03.2017
Йога нидра 35.mp3 yoga nidra 35.rar
 Йога нидра 35: Ти, чародейният оратор (39 мин.)
Сесия, фокусирана върху преработка на страховете от публично говорене, до удоволствие и вдъхновена радост от вълшебството на речевата, публична изява.Работа с пренареждане на автобиографичните паметови следи; НЛП технологии: визуално кинестетична дисоциация, пренос и замах; Милтън Ериксонова, "майчина", мека хипнотерапия; Бащина, класическа хипнотична, директивна работа по самоувереното, харизматично присъствие и говорене; Молитвата, разтапяща старото и съграждаща новото, с ингредиентите си на учене, смирено доверие, благодарност и обич; Метафора, аналогия - хипнотична приказка на школата по вълшебна себеизява, в магичната гора на живота - нови слънчеви пътечки на самоуверена радост, нови себеуверени невронни пътечки; Ти, харизматичен оратор!
30.03.2017
Йога нидра 36.mp3 yoga nidra 36.rar
 Йога нидра 36: Социално - поведенчески експерименти - социална самоувереност (32 мин.)
Релаксация в трансово състяние; Фино, медитативно когнитивно реструктуриране; Хипнотична работа с паметовите следи, с когнитивните схеми; Промяна на биохимията чрез една различна ментално емоционална реакция при социални ситуации; Предизвикателства, експлициращи и десензитизиращи страховете ти - социално-поведенчески експерименти; Непреклонно намерение за социална самоувереност, сляло се с този глас - моят глас ще бъде с теб!; Отпускане на невротичния контрол и скачане в страха - намиране на естественото самообладание; Залагане и поливане семената, кълновете, все по-устойчивите стъбла на новите модели; Хербицидът на любовта, заливащ старите модели; По пътечката на самоувереното вдъхновение - подхранване на самоувереността в ежедневието; Господи, да бъде волята Ти в живота ми; Слънцето на силния, творчески, интензивен живот;
30.03.2017
Йога нидра 37.mp3 yoga nidra 37.rar
 Йога нидра 37: Ревностна самоувереност (36 мин.)
Разтваряне на ревността: работа със страха зад външната, ревностна агресия; Базисни харатерови програми - преобразуване; Молитва и благодарност; Метафорична визуална работа; Самоувереност - да бъде Волята Божия в живота ми!
30.03.2017
Йога нидра 38.mp3 yoga nidra 38.rar
 Йога нидра 38: Вълшебна приказка за прошката (59 мин.)
Двойно спонтанно-интуитивно и взаимодопълващо се водене: Орлин Баев и Стефан Греков; Санкалпа (възнамеряване): Прошка!; Вълшебна приказка за пътя на прошката: пътеката по себеопознаване, себезаявяване, дълбоко и цялостно освобождаване на любящото приемане на прошката. Животът на Мая! Прошка като състояние на съзнанието в ежедневието.
07.04.2017
Йога нидра 39.mp3 yoga nidra 39.rar
  Йога нидра 39: Приземен Смисъл (48 мин.)
Водено интензивно дишане 27 мин.; Релаксация на тялото, ума и емоционалността; Вчувстване в дизайна си; Потъване в това сънно дишане, навътре в сакралното пространство на смисъла; Въпросът чудо; Потокът на смисъла; Естествено заливане на старите маладаптивни програми с преливащия смисъл - страховете, гориво на любящия смисъл; Хоротропница със страховете, водени от заливащия ги смисъл; Господи, Исусе Христе, Сине Божий, помилуй мя!; Мистичното приземяване на приземена духовност, в най-малките неща - да бъде Волята Божия в живота ми; Живот по смисъла, сега и във всяко едно сега, в ежедневието ти.
17.04.2017
Йога нидра 40.mp3 yoga nidra 40.rar
  Йога нидра 40: Пътят на прошката (37 мин.)
Хипнотерапевтична аудио сесия, направена на работилницата ми "Пътят на прошката" - 9-ти април, 2017-та год.
17.04.2017
Йога нидра 41.mp3 yoga nidra 41.rar
  Йога нидра 41: Асертивност (40 мин.)
Дишане и циркулация на кундалини; Динамична дихателна медитация; Да бъдеш Себе си - преодоляване на автоагресията, до спокойно себезаявяване; От "какво ще кажат хората", до доверие в Себе си; Реката Ганга на Пуруша, Същността ти; Асертивност; Силата на разширяващото се съзнание, кундалини, проявяваща се през тревожността и фасилитираща въздигането на възприятието до автентична смелост; Творчески напор - присъствие на смисъл; Играта на Теб, на Духа, в този земен живот; Място на силата, в света Дом - пренасяне в живота ти; Самадхи, провеждащо Любовта, в най-малките ежедневни обязаности;
17.04.2017
Йога нидра 42.mp3 yoga nidra 42.rar
  Йога нидра 42: Трансформиране на негативна родова програма 3 (40 мин.)
Сесията е предназначена за жени; Исусова умна, сърдечна молитва; Ум, стопил се в сърцето; Тиха, безмълвна/ исихия молитва - медитация; Трансформиране на негативна по отошение на мъжете партньори програма, предавана по женска линия; Преобразуване на негативния бащин/ мъжки образ, чрез прихващането му от любовта към Бога, в жива, сърдечна молитва; Лекуване и синхронизация на анимуса;
17.04.2017
Йога нидра 43.mp3 yoga nidra 43.rar
  Йога нидра 43: Трите качества на материята, трите гуни (43 мин.)
Двойно спонтанно и взаимодопълващо се водене: Орлин Баев и Стефан Греков; Три киносалона, три качества на материята (гуни, санкскрит): тамас, раджас, сатвас; Нулев кадър - лекуване на живота; От конкуренция, към братско сътрудничество; Живот от позицията на Духа;
17.04.2017
Йога нидра 44.mp3 yoga nidra 44.rar
  Йога нидра 44: Шамбала (45 мин.)
Двойно спонтанно и взаимодопълващо се водене: Орлин Баев и Стефан Греков; Релаксация в басейна на пълното отпудкане - утробата на мама; Реката на живота, лодката на маладаптивните невротични защити, учене от скалите на страховете и въздигане над тях; Съзнателен, заземен живот; Ти - жител на Шамбала; Холистична съзнателност, носеща цялостна хармония и мир, в ежедневието; Призвание, живяно във всеки миг - познание на пътя и вървене по него; ;
17.04.2017
Йога нидра 45.mp3 yoga nidra 45.rar
  Йога нидра 45: От разпъване към възкресение (49 мин.)
Двойно спонтанно и взаимодопълващо се водене: Орлин Баев и Стефан Греков; Объркваща, претоварваща съзнанието, двойна индукция на транс; Христовото съзнание - твоята вътрешна същност; Метафори, библейска история; Диалектична, холистична, Христова визия и живот; Трънният венец на опита; Кръстът: хоризонтаата на земните противоречия и вертикалата на духовния, диалектичен, Христов синтез, който възкресява; Тяло на славата; Царството Божие на земята; Да живееш за Бога, от Бога, в Бога;
26.04.2017
Йога нидра 46.mp3 yoga nidra 46.rar
  Йога нидра 46: Хайку, с дъх на окосено сено (27 мин.)
Зен хайку, в Милтън модел водене, насочено към автентичната самоувереност;
26.04.2017
Йога нидра 47.mp3 yoga nidra 47.rar
  Йога нидра 47: Приказка за калинката (27 мин.)
Доверие в неконтролируемото, през познание на неслучайната синхроничност; Силата да бъдеш - Со Хам; Сърдечна молитва; Вътрешна виделина - Таворска светлина; Приказка за калинката; Вътрешен мир -да бъде Волята Ти в живота ми;
26.04.2017
Йога нидра 48.mp3 yoga nidra 48.rar
  Йога нидра 48: Дивото зове (46 мин.)
Водено дишане - бхастрика, биоенергийно; Пързалка от светлина, надолу в съня; Приказка за треперещото кученце от крайния квартал, намерило дивия вълк в себе си; Зовът на дивото; Дивен живот;
26.04.2017
Йога нидра 49.mp3 yoga nidra 49.rar
  Йога нидра 49: Жива молитва (30 мин.)
Биоенергийно дишане; Релаксация; Жива, сърдечна молитва, водеща до тихо безмълвие, медитация; Кой съм аз?; Любовта като най-важния принцип в живота ми; Чувана молитва; Автентичен живот;
06.05.2017
Йога нидра 50.mp3 yoga nidra 50.rar
  Йога нидра 50: Осъзнат смисъл (25 мин.)
Биоенергийно, молитвено дишане - Господи помилуй; Водене в транса на безусловната любов; Милтън Ериксън лингвистика, насочена към естествения процес по прихващане страховете, до автентичната смелост и творческо вдъхновение; Превръщане на страховете в гориво в огъня на любовта; Молитвен транс - скришната стаичка на душата ти; Осъзнаване смисъла на любовта, на присъствието на Бога в майката природа. Величието в привидната обикновеност; Жива молитва; Светла радост и смисъл в ежедневието; Да живееш по Бога в живота си.
20.05.2017
Йога нидра 51.mp3 yoga nidra 51.rar
  Хипноза и НЛП 51: Река от самоувереност (29 мин.)
Река, носеща навътре, към ресурса на транса. Свръхсъзнателната река от самоувереност; Метафори за вторичните печалби в себеотхвърлянето и задоволяване на добрите им намерения чрез самоуверена смелост, мотивация, амбиция, социална действеност и развитие; Още дебит в тази река от самоувереност; Заливане и разтваряне на скалата от страхове; Залагане на силни, адаптивни убеждения/ програми; Благодарност. Каквото вътре, такова и отвън: самоприемане, водещо до социален и партньорски успех и хармония; Самоуверен, смислен, силен живот с настройка, привличаща точните за теб хора и обстоятелства.
20.05.2017
Йога нидра 52.mp3 yoga nidra 52.rar
  Хипноза и НЛП 52: Приказка за Кондора (33 мин.)
Състояние на НЕ-УМ, водещо към Себе си; Вълшебна приказка, която през аналогиите в метафорите си прихваща и преобразува себеотносни вярвания за мазохистично себепотискане, орално изоставяне, шизоидно отхвърляне и нараняване; Себепознаващо себенамиране и себеприемане. Потенциал, призвание, мисия. Самоуверено живеене на своя собствен живот, през Себе си. Автентичност; Визия - логика, диалектичен, холистичен поглед през очите на Кондора; Ежедневното ти житие - битие, провеждащо полета на потенциала ти.
20.05.2017
Йога нидра 53.mp3 yoga nidra 53.rar
  Хипноза и НЛП 53: Вълшебно героичната приказка на живота ти (24 мин.)
Преобразуваща, магична приказка. Нека моят глас бъде с теб в потока на потенциала ти!
01.06.2017
Йога нидра 54.mp3 yoga nidra 54.rar
  Хипноза и НЛП 54: Приказка за горското животинче (37 мин.)
Водено биоенергийно (пълно йогийско) и бхастрика дишане (20 мин.); Приказка за горското животинче, намиращо Себе си.
09.06.2017
Йога нидра 55.mp3 yoga nidra 55.rar
  Хипноза и НЛП 55: Успокояващо утешаване (23 мин.)
Сваляне на невротичната маска, лекуване на характера, единство със Същността. Живот от сърце и душа.
11.06.2017
Йога нидра 56.mp3 yoga nidra 56.rar
  Хипноза и НЛП 56: Страхът, моят приятел (23 мин.)
Релаксация; Алфа, Тета, Делта мозъчни вълни; Свързване между съзннаие и подсъзнание - прегръщане на страха с любовта, спускаща се от свръхсъзнанието; Свличане на маладаптивната маска и смирено, любящо приемане, сприятеляване със страха; Съзерцание; Извличане енергията на страха и преобразуването ? в смислена мотивация.
16.06.2017
Йога нидра 57.mp3 yoga nidra 57.rar
  Хипноза и НЛП 57: Дълбока самоувереност (23 мин.)
Привеждане на мозъка и ума в ресурсно, хипнотично, тета и делта състояние; Осъзнаване синхроничната неслучайност във всеки миг; Лична карма и родова памет; Духът, осъзнаващ Себе си, отвъд бутилката на тялото; Пренареждане и пренаписване на емоционалния заряд и отношение в паметовата матрица, водено в Милтън Ериксонов модел; Приказка за малкото горско птиче, превърнало страха си в чудна песен и полет; Дълбока сигурност, идваща от ресурсното състояние на духа; Живеене през силата на духа във всяко сега.
01.07.2017
Йога нидра 58.mp3 yoga nidra 58.rar
  Хипноза и НЛП 58: Трансформиране на страха от високо, падане, загуба на контрола, провал (39 мин.)
Водено дишане; Страхът от високо, падане, провал, загуба на контрола - метафори, нлп пренос; Мускулна релаксация; От самосъжаление, към творческо поемане на отговорност и смелост; Филмът "моите страхове" - работа и преобразуване на страховете; Животът като един осъзнат, смело живян филм.
01.07.2017
Йога нидра 59.mp3 yoga nidra 59.rar
  Хипноза и НЛП 59; Ресурсът отвътре (17 мин.)
Разтваряне на ресурсното, трансово състояние; Спонтанна, хармонизираща молитва.

Програми за слушане на MP3 аудио файлова за Wondows XP - само ако имате проблеми със слушането на сесиите
MS Windows Media Player 10 - download - за предпочитане, инсталира се много лесно и работи добре
MS Windows Media Player 11 - download - /проверява за валидност на Windows XP/
WINAMP Media Player 5.621 - download -   инсталация, настройки и работа с програмата    /тук за най-новата версия/
VideoLAN - линк към сайта
Други полезни програми от www.neraboti.com
WinRAR  - download - програма за архивиране и разархивирае на файлове инсталация и инструкции за работа
Audio Recorder Deluxe v2.2 - download
Free Audio Recorder - download

www.neraboti.com - Сервиз за компютри, лаптоп, ноутбук, нетбук, LCD/CRT монитори 
За контакти, забележки и въпроси по сайта -
Валентин Василе Tel.: 02 / 868 71 78 - GSM.: 0898 40 65 57 - Mail: vassilev55@gmail.com